Palvelumme ydin on maakunnan johtavista asiantuntijoista koostuva asiantuntijaverkosto. Verkoston kautta on mahdollista saada vastaus käytännössä mihin tahansa omistajanvaihdokseen liittyvään kysymykseen. Tyypillisiä aihealueita ovat arvonmääritys, yritysvälitys ja jatkajan löytäminen, laki- ja sopimusasiat, verosuunnittelu, myyntikunnon kehittäminen ja tervehdyttäminen, kaupan rahoittaminen sekä sukupolvenvaihdokseen liittyvät asiat.

Kumppaniverkostomme

Tutustu asiantuntijoihimme


Ernst & Young Oy
Asiantuntijamme ovat käytössäsi mm. arvonmäärityksissä, yrityskaupoissa, sukupolvenvaihdoksissa, verotuksessa, juridiikassa sekä taloushallinnon kehittämisessä. Halutessasi hoidamme koko osto- tai myyntiprosessin alusta loppuun puolestasi: ostajien ja myyjien kartoituksen, arvonmäärityksen, kauppahinta- ja rahoitusneuvottelut sekä kauppasopimukset.
Aluejohtaja, Partner, KHT-tilintarkastaja
Jari Henttula

p. 0400 913 987

Senior Legal Counsel, Lakimies, VT
Tom Edelman

p. 0400 979 067

Palvelujohtaja EY:n perhe- ja kasvuyrityspalvelut, KTM, CFA
Janne Hakala

p. 040 501 8196

Veroasiantuntija, VT
Mika Kankare

p. 040 550 1072


Eversheds Sutherland

Eversheds Asianajotoimisto Oy on liikejuridiikkaan erikoistunut täyden palvelun toimisto. Yhtiö- ja sopimusjuridiikan lisäksi meillä on erityisosaamista yritysten kansainvälistymisestä sekä IPR-, markkinointi- ja tietosuojajuridiikasta. Toimistomme tytäryhtiö Heinonen & Co tarjoaa asiakkaillemme yhden luukun periaatteella maailmanlaajuisesti tavaramerkkien, mallioikeuksien ja domain-nimien suojaamiseen, rekisteröintiin ja ylläpitoon tarvittavat palvelut. Liikejuridiikan lisäksi hoidamme kattavasti kaikki asiakkaittemme henkilökohtaiseen talouteen liittyvät lakiasiat.

Asianajaja, VT, Terveyttämiskonsultti, Osakas
Jari Malinen

p. 0400 526 377

Asianajaja, VT
Touko Raitis

p. 010 684 1566


Lukander Ruohola HTO
Avustamme yrityskaupan ja pääomasijoituksen osapuolia yritysjärjestelyjen suunnittelussa ja toteuttamisessa. Jos harkitset yrityksesi myyntiä, yrityksen ostamista tai sijoitusta yritykseen, ota yhteyttä, niin voimme yhdessä kartoittaa parhaat menettelytavat. Kokeneet asianajajamme voivat avustaa jo siinä vaiheessa, kun pohdittavana on yrityksen tarkastaminen ja arvonmääritys, yrityskaupan rakenne tai vaikkapa avaintyöntekijöiden ottaminen osakkaaksi.
Asianajaja, VT, KTM, Hallituksen pj
Harri Lukander

p. 010 320 8412

Asianajaja, VT, Osakas
Iiro Hollmén

Asianajaja, p. 010 320 8437

Asianajaja, VT, Osakas
Juhani Ekuri

p. 010 320 8423


PricewaterhouseCoopers Oy
Autamme asiakkaitamme yrityskaupoissa ja yritysjärjestelyissä; liiketoimintojen ostoissa ja myynneissä sekä strategisten kumppanuuksien luomisessa. Tavoitteemme on päästä prosessissa parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Kansainvälisen asiantuntijaverkoston lisäksi tuomme yritysjärjestelyihin yhdistelmän taloudellista, kaupallista ja operatiivista huippuosaamista.
Senior Manager, Legal, Liikejuridiikan asiantuntija
Minna Oksa

p. 040 581 2993

Senior Tax Manager, Veroasiantuntija
Mikko Lundstedt

p. 050 348 5011


RSM Finland Oy
RSM International on 120 maassa toimiva tilintarkastusyhteisö, jolla on aktiivista kansainvälistä yhteistyötä eri liiketoiminta-alueilla yli rajojen mm. verotuksessa ja yritysjärjestelyissä. RSM Finland Oy tarjoaa Suomessa neuvontapalveluita yritysten vaativiin erityistilanteisiin liittyen keskeisinä toiminnan kohteina yritysjärjestelyt, rahoituskelpoisuuden arvioinnit, arvonmääritykset, yritysten taloudellinen neuvonanto sekä optimaalisten rahoitusvälineiden määrittäminen ja rahoituksen järjestäminen.
KTM, Perustajaosakas
Urpo Pirilä

p. 0400 539 374

Asiantuntija, Yritysjärjestelyt ja rahoitusratkaisut
Jukka Virta

p. 0400 532 387


Suomen Yrityskaupat Oy
Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin yrityskauppojen asiantuntijaketju ja suosituin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme.
Aluejohtaja, Yritysvälittäjä, VTM
Juha-Pekka Asuinmaa

p. 050 4611 360

Yritysvälittäjä, DI
Tomi Vuorinen

p. 050 4773 595


Tilitoimisto Aarnio Oy
Tilitoimisto Aarnio Oy on auktorisoitu tilitoimisto, jolla on pitkät perinteet ja vankka osaaminen alalta. Tilitoimisto Aarnio palvelee koko yrityksen elinkaaren ajan, konsultointia päivittäisistä asioista aina vaikeimpiin veroasioihin, fuusioihin, diffuusioihin tai yrityksen myymiseen.
Toimitusjohtaja
Tatu Virta

p. 050 5947 144

Ota rohkeasti yhteyttä! Etsitään yhdessä sopiva ratkaisu tilanteeseesi.