Palvelumme ydin on maakunnan johtavista asiantuntijoista koostuva asiantuntijaverkosto. Verkoston kautta on mahdollista saada vastaus käytännössä mihin tahansa omistajanvaihdokseen liittyvään kysymykseen. Tyypillisiä aihealueita ovat arvonmääritys, yritysvälitys ja jatkajan löytäminen, laki- ja sopimusasiat, verosuunnittelu, myyntikunnon kehittäminen ja tervehdyttäminen, kaupan rahoittaminen sekä sukupolvenvaihdokseen liittyvät asiat.

Kumppaniverkostomme

Tutustu asiantuntijoihimme


Ernst & Young Oy

Asiantuntijamme ovat käytössäsi mm. arvonmäärityksissä, yrityskaupoissa, sukupolvenvaihdoksissa, verotuksessa, juridiikassa sekä taloushallinnon kehittämisessä. Halutessasi hoidamme koko osto- tai myyntiprosessin alusta loppuun puolestasi: ostajien ja myyjien kartoituksen, arvonmäärityksen, kauppahinta- ja rahoitusneuvottelut sekä kauppasopimukset.

Aluejohtaja, Partner, KHT-tilintarkastaja

Jari Henttula

p. 0400 913 987

Senior Legal Counsel, Lakimies, VT

Tom Edelman

p. 0400 979 067

Palvelujohtaja EY:n perhe- ja kasvuyrityspalvelut, KTM, CFA

Janne Hakala

p. 040 501 8196

Veroasiantuntija, VT

Mika Kankare

p. 040 550 1072


Eversheds Sutherland

Eversheds on yksi Suomen johtavista asianajotoimistoista. Olemme liikejuridiikkaan erikoistunut täyden palvelun asianajotoimisto. Yhtiö- ja sopimusjuridiikan lisäksi meillä on erityisosaamista yritysten kansainvälistymisestä sekä IPR-, markkinointi- ja tietosuojajuridiikasta. Toimistomme tytäryhtiö Heinonen & Co tarjoaa maailmanlaajuisesti tavaramerkkien, mallioikeuksien ja domain-nimien suojaamiseen, rekisteröintiin ja ylläpitoon liittyviä palveluita.

Asianajaja, VT, Terveyttämiskonsultti, Osakas

Jari Malinen

p. 0400 526 377

Senior Associate, Asianajaja, VT

Touko Raitis

p. 010 684 1566


Lukander Ruohola HTO

Avustamme yrityskaupan ja pääomasijoituksen osapuolia yritysjärjestelyjen suunnittelussa ja toteuttamisessa. Jos harkitset yrityksesi myyntiä, yrityksen ostamista tai sijoitusta yritykseen, ota yhteyttä, niin voimme yhdessä kartoittaa parhaat menettelytavat. Kokeneet asianajajamme voivat avustaa jo siinä vaiheessa, kun pohdittavana on yrityksen tarkastaminen ja arvonmääritys, yrityskaupan rakenne tai vaikkapa avaintyöntekijöiden ottaminen osakkaaksi.

Asianajaja, VT, KTM, Hallituksen pj

Harri Lukander

p. 010 320 8412

Asianajaja, VT, Osakas

Iiro Hollmén

Asianajaja, p. 010 320 8437

Asianajaja, VT, Osakas

Juhani Ekuri

p. 010 320 8423


PricewaterhouseCoopers Oy

Autamme asiakkaitamme yrityskaupoissa ja yritysjärjestelyissä; liiketoimintojen ostoissa ja myynneissä sekä strategisten kumppanuuksien luomisessa. Tavoitteemme on päästä prosessissa parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Kansainvälisen asiantuntijaverkoston lisäksi tuomme yritysjärjestelyihin yhdistelmän taloudellista, kaupallista ja operatiivista huippuosaamista.

Senior Manager, Legal, Liikejuridiikan asiantuntija

Minna Oksa

p. 040 581 2993

Senior Tax Manager, Veroasiantuntija

Mikko Lundstedt

p. 050 348 5011


RSM Finland Oy

RSM International on 120 maassa toimiva tilintarkastusyhteisö, jolla on aktiivista kansainvälistä yhteistyötä eri liiketoiminta-alueilla yli rajojen mm. verotuksessa ja yritysjärjestelyissä. RSM Finland Oy tarjoaa Suomessa neuvontapalveluita yritysten vaativiin erityistilanteisiin liittyen keskeisinä toiminnan kohteina yritysjärjestelyt, rahoituskelpoisuuden arvioinnit, arvonmääritykset, yritysten taloudellinen neuvonanto sekä optimaalisten rahoitusvälineiden määrittäminen ja rahoituksen järjestäminen.

KTM, Perustajaosakas

Urpo Pirilä

p. 0400 539 374

Asiantuntija, Yritysjärjestelyt ja rahoitusratkaisut

Jukka Virta

p. 0400 532 387


Suomen Yrityskaupat Oy

Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin yrityskauppojen asiantuntijaketju ja suosituin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme.

Aluejohtaja, Yritysvälittäjä, VTM

Juha-Pekka Asuinmaa

p. 050 4611 360

Yritysvälittäjä, KTM

Antti Pajatsalo

p. 050 9114 415


Tilitoimisto Aarnio Oy

Tilitoimisto Aarnio Oy on auktorisoitu tilitoimisto, jolla on pitkät perinteet ja vankka osaaminen alalta. Tilitoimisto Aarnio palvelee koko yrityksen elinkaaren ajan, konsultointia päivittäisistä asioista aina vaikeimpiin veroasioihin, fuusioihin, diffuusioihin tai yrityksen myymiseen.

Toimitusjohtaja

Tatu Virta

p. 050 5947 144

Ota rohkeasti yhteyttä! Etsitään yhdessä sopiva ratkaisu tilanteeseesi.


Lassi Rosala
omistajanvaihdoskoordinaattori
Varsinais-Suomen omistajanvaihdospalvelu
puh. 050 308 2852
lassi.rosala@yrittajat.fi