Palvelumme ydin on maakunnan johtavista asiantuntijoista koostuva asiantuntijaverkosto. Verkoston kautta on mahdollista saada vastaus käytännössä mihin tahansa omistajanvaihdokseen liittyvään kysymykseen. Tyypillisiä aihealueita ovat arvonmääritys, yritysvälitys ja jatkajan löytäminen, laki- ja sopimusasiat, verosuunnittelu, myyntikunnon kehittäminen ja tervehdyttäminen, kaupan rahoittaminen sekä sukupolvenvaihdokseen liittyvät asiat.

Kumppaniverkosto:

Tutustu asiantuntijoihimme


Eversheds Sutherland

Eversheds Asianajotoimisto Oy on liikejuridiikkaan erikoistunut täyden palvelun toimisto. Yhtiö- ja sopimusjuridiikan lisäksi meillä on erityisosaamista yritysten kansainvälistymisestä sekä IPR-, markkinointi- ja tietosuojajuridiikasta. Toimistomme tytäryhtiö Heinonen & Co tarjoaa asiakkaillemme yhden luukun periaatteella maailmanlaajuisesti tavaramerkkien, mallioikeuksien ja domain-nimien suojaamiseen, rekisteröintiin ja ylläpitoon tarvittavat palvelut. Liikejuridiikan lisäksi hoidamme kattavasti kaikki asiakkaittemme henkilökohtaiseen talouteen liittyvät lakiasiat.

Asianajaja, VT, Terveyttämiskonsultti, Osakas
Jari Malinen

p. 0400 526 377

Asianajaja, VT
Touko Raitis

p. 010 684 1566


Lukander Ruohola HTO
Avustamme yrityskaupan ja pääomasijoituksen osapuolia yritysjärjestelyjen suunnittelussa ja toteuttamisessa. Jos harkitset yrityksesi myyntiä, yrityksen ostamista tai sijoitusta yritykseen, ota yhteyttä, niin voimme yhdessä kartoittaa parhaat menettelytavat. Kokeneet asianajajamme voivat avustaa jo siinä vaiheessa, kun pohdittavana on yrityksen tarkastaminen ja arvonmääritys, yrityskaupan rakenne tai vaikkapa avaintyöntekijöiden ottaminen osakkaaksi.
Asianajaja, VT, KTM, Hallituksen pj
Harri Lukander

p. 010 320 8412

Asianajaja, VT, Osakas
Iiro Hollmén

Asianajaja, p. 010 320 8437

Asianajaja, VT, Osakas
Juhani Ekuri

p. 010 320 8423


PricewaterhouseCoopers Oy
Autamme asiakkaitamme yrityskaupoissa ja yritysjärjestelyissä; liiketoimintojen ostoissa ja myynneissä sekä strategisten kumppanuuksien luomisessa. Tavoitteemme on päästä prosessissa parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Kansainvälisen asiantuntijaverkoston lisäksi tuomme yritysjärjestelyihin yhdistelmän taloudellista, kaupallista ja operatiivista huippuosaamista.
Senior Manager, Legal, Liikejuridiikan asiantuntija
Minna Oksa

p. 040 581 2993

Senior Tax Manager, Veroasiantuntija
Mikko Lundstedt

p. 050 348 5011


RSM Finland Oy
RSM International on 120 maassa toimiva tilintarkastusyhteisö, jolla on aktiivista kansainvälistä yhteistyötä eri liiketoiminta-alueilla yli rajojen mm. verotuksessa ja yritysjärjestelyissä. RSM Finland Oy tarjoaa Suomessa neuvontapalveluita yritysten vaativiin erityistilanteisiin liittyen keskeisinä toiminnan kohteina yritysjärjestelyt, rahoituskelpoisuuden arvioinnit, arvonmääritykset, yritysten taloudellinen neuvonanto sekä optimaalisten rahoitusvälineiden määrittäminen ja rahoituksen järjestäminen.
KTM, Perustajaosakas
Urpo Pirilä

p. 0400 539 374

Asiantuntija, Yritysjärjestelyt ja rahoitusratkaisut
Jukka Virta

p. 0400 532 387


Suomen Yrityskaupat Oy
Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin yrityskauppojen asiantuntijaketju ja suosituin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme.
Aluejohtaja, Yritysvälittäjä, VTM
Juha-Pekka Asuinmaa

p. 050 4611 360

Yritysvälittäjä, DI
Tomi Vuorinen

p. 050 4773 595

Turun Kauppakamari

Turun kauppakamari edistää yritysten toimintaedellytyksiä ja vaikuttaa yhteiskunnalliseen päätöksentekoon yritysten kilpailukyvyn turvaamiseksi. Palvelemme alueemme yrityksiä ja yhteisöjä tiedottamalla, neuvomalla ja edistämällä niiden verkottumista ja yhteistyötä. Jäsenpalveluistamme tunnetaan erityisesti koulutuspalvelumme. Kauppakamarimme jäsen saa maksutonta neuvontaa laki- ja veroasioissa.

Toimitusjohtaja
Kaisa Leiwo

p. 040 556 6697

Yrityspörssi

Yrityspörssi.fi on kauppapaikka verkossa yrityksen myyjälle ja ostajalle. Olemme kävijämääriltämme Suomen suurin kohtaamispaikka verkossa yrityskauppaa ja yrittäjyyttä suunnittelevalle. Ilmoittamalla palvelussamme tavoitat tehokkaasti ostajaehdokkaat yrityksellesi, kartoitat ostokohteita tai kerrot palveluistasi yrittäjille. Voit ilmoittaa anonyymisti tai omalla nimelläsi. Saat meiltä halutessasi apua ilmoituksen laadintaan.

Toimitusjohtaja

Meri Varkoi-Anhava

p. 050 434 9303

Ota rohkeasti yhteyttä! Etsitään yhdessä sopiva ratkaisu tilanteeseesi.